Massage mand til mand tantra massage i jylland

Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere Vores forløb med undervisning i tantramassage fra mand til kvinde. Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt. Mar 9, - Tantramassage er en invitation til at tage imod og nyde uden at skulle‭‬ ”Jeg masserer både mænd og kvinder og begynder altid med en.

Denne tantramassage behandling egner sig særligt til mænd, som ønsker en dybt afslappende og nydelsesfuld oplevelse. Ud over massage af hele kroppen. Browse: Home / Tantra massage Aarhus / Tantramassage for mænd Her i Mahamudrainstitut ser vi en tantra massage som et møde imellem to mennesker.

Feb 12, - Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, MAND Eller du er mand og oplever at du altid kommer for tidligt.

Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er. Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus,prostata (mand)/skede. Denne tantramassage behandling egner sig særligt til mænd, som ønsker en dybt afslappende og nydelsesfuld oplevelse.

Ud over massage af hele kroppen.

Tantra massage i Edens Have | edenshave

Feb 12, - Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, MAND Eller du er mand og oplever at du altid kommer for tidligt. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der.

Mar 1, - Hvem er Celestine? Celestine Andersen er tantralærer og psykoterapeut og underviser i at lade femininiteten og maskuliniteten vokse og.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail